Öğretim üyesine sokakta infaz!

Gürsoy'un eski iş arkadaşı işadamı İbrahim Şahin tarafından borsada kaybedilen 2 milyon TL için öldürüldüğü iddia edildi. Edinilen bilgilere göre olay Nuri Pamir Caddesi Anıt Sokak'ta öğleden sonra meydana geldi.İddialara göre Şahin Gürsoy ile iş ortaklığ

Öğretim üyesine sokakta infaz!

Gürsoy'un eski iş arkadaşı işadamı İbrahim Şahin tarafından borsada kaybedilen 2 milyon TL için öldürüldüğü iddia edildi. Edinilen bilgilere göre olay Nuri Pamir Caddesi Anıt Sokak'ta öğleden sonra meydana geldi.

İddialara göre Şahin Gürsoy ile iş ortaklığı bulunan Viyanalı asfalt işi ile uğraşan arkadaşı İbrahim Şahin aralarındaki sıkıntıları konuşmak için bir araya geldi. Sorunun ise daha önce birlikte borsaya girdikleri ve 2 milyon TL kaybedilmesi olduğu ileri sürüldü.

İddialara göre İbrahim Şahin zararını talep etti ancak arada başlayan tartışma sonrası yanında silah getiren Şahin, Gürsoy' u vurarak öldürdü. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan zanlı Ankara Emniyeti Cinayet Büro Amirliğine teslim edildi. Zanlının ifadesinin alınmasına başlandı.

Öldürülen Doç Dr. Gürsoy'un Ülkü Ocakları Eski Başkanı Şahap Gürsoy'un kardeşi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler