Öğrenci Servisi bahçeye uçtu

Ordu'nun Fatsa İlçesi Örencik köyü yolunda okul servis aracının takla atarak bahçeye yuvarlanması sonucu 7 öğrenci yaralandı. Mesut Kaynak yönetimindeki 52 M 7290 plakalı yolcu minibüsü tali yoldan önüne birden çıkan ve plakası belirlenemeyen bir başka mi

Öğrenci Servisi bahçeye uçtu

Ordu'nun Fatsa İlçesi Örencik köyü yolunda okul servis aracının takla atarak bahçeye yuvarlanması sonucu 7 öğrenci yaralandı. Mesut Kaynak yönetimindeki 52 M 7290 plakalı yolcu minibüsü tali yoldan önüne birden çıkan ve plakası belirlenemeyen bir başka minibüs nedeniyle takla atarak bahçeye uçtu. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan Soner Beyaz, Emre Acıelma, Sedat Dirhemsiz, Beytullah Ergun, Osman Beyaz, Bulut Sarılmış ve Nurallah Çolak isimli öğrenciler Fatsa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan, 'ölüm virajı' olarak da bilinen bu yolda sık sık kazaların meydana geldiği ve tedbir konusunda ciddi bir önlem alınmadığı belirtildi. Örencik Köyü Muhtarı Cezmi Ebrem, "Ramazan bayramından bugüne kadar dördüncü kaza meydana geldi. Karayollarına birçok kez bu virajla ilgili bilgiler verip, bir çalışma yapılmasını istedik. Fakat bir sonuç alamadık. Bu virajda çalışma yapılmazsa, daha çok kazalar meydana gelebilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler