Öğrenci minibüsü devrildi:

 Korgun Yatılı Bölge Ortaokulu'nda kalan öğrencileri ilçeye bağlı Dikenli ve Kesecik köylerine götüren Abdullah Albayrak (76) yönetimindeki 18 AN 466 plakalı minibüs, Uludağ mahallesinde devrildi. Kazada sürücü Albayrak ve araçta bulunan öğrenciler Sonnür

Öğrenci minibüsü devrildi:

 

Korgun Yatılı Bölge Ortaokulu'nda kalan öğrencileri ilçeye bağlı Dikenli ve Kesecik köylerine götüren Abdullah Albayrak (76) yönetimindeki 18 AN 466 plakalı minibüs, Uludağ mahallesinde devrildi.
 
Kazada sürücü Albayrak ve araçta bulunan öğrenciler Sonnür Armağan (14), Elif Albayrak (16), Sude Armağan (7), Yasin Altunışık (7), Emirhan Altunışık (8), Halis Armağan (10), Barış Can Altunışık (10), Merve Aydoğan (11), Enes Karataş (10) Ayşe Karataş (8) yaralandı.
 
Yaralılar Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
-"Çocuklarımızın pek çoğunda önemli bir şey yok"-
 
Hastanede yaralıları ziyaret eden Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada yaralanan 10 öğrenci ile sürücünün sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.
 
Özcan, "Çocuklarımızın pek çoğunda önemli bir şey yok. Bir tanesinin bacağında kırık var, yarın ameliyat edilecek. Bir tanesi de ameliyatta. Şuan için hayati tehlikesi yok. Şoförümüzün de hayati tehlikesi yok. Hepimize geçmiş olsun" dedi.
 
Vali Özcan, tedavisi yapılan öğrencilerin evlerine gönderilmesi talimatını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler