Öğrenci herkesi Şaşırttı

Bilkent Üniversitesi öğrenci temsilcisi Alper Yasin Altınel'in Cumhurbaşkanı Gül'ün yemeğine Jaguar marka lüks otomobille geldiği ortaya çıktı. Ankara ve İstanbul'da öğrenci protestolarına yönelik polisin sert müdahalelerinin tartışmaları sürerken, dün öğ

Öğrenci herkesi Şaşırttı

Bilkent Üniversitesi öğrenci temsilcisi Alper Yasin Altınel'in Cumhurbaşkanı Gül'ün yemeğine Jaguar marka lüks otomobille geldiği ortaya çıktı.

 

Ankara ve İstanbul'da öğrenci protestolarına yönelik polisin sert müdahalelerinin tartışmaları sürerken, dün öğrenci temsilcileri Çankaya Köşkü'ne çıkarak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya geldi.

 

Davetliler Jaguar'la eylemciler taksiyle

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'daki 11 devlet ve vakıf üniversitesinin öğrenci konseyi temsilcileriyle 'Çankaya Sofrası''nda buluştu. Köşk'e bazı öğrenciler otomobillerle geldi. Bilkent Üniversitesi öğrenci temsilcisi Alper Yasin Altınel'in özel bir şoförün kullandığı Jaguar marka lüks otomobille geldiği ortaya çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler