Oğlunu öldüren baba otelde yakalandı

ÇORUM'un Sungurlu İlçesi'nde bir ay önce, para yüzünden çıkan kavgada oğlunu av tüfeği ile öldürü kaçan 58 yaşındaki Ramazan Çeşitçioğlu, Ankara'da saklandığı otelde polis tarafından yakalandı.Olay, bir ay önce Sungurlu İlçesi Polatlı Köyü'nde meydana gel

Oğlunu öldüren baba otelde yakalandı

ÇORUM'un Sungurlu İlçesi'nde bir ay önce, para yüzünden çıkan kavgada oğlunu av tüfeği ile öldürü kaçan 58 yaşındaki Ramazan Çeşitçioğlu, Ankara'da saklandığı otelde polis tarafından yakalandı.

Olay, bir ay önce Sungurlu İlçesi Polatlı Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan Çeşitçioğlu, nişanlı oğlu İbrahim Çeşitçioğlu ile para yüzünden tartıştı. Kavgaya dönüşen olay sırasında, baba Çeşitçioğlu, av tüfeği ile oğlunu başından vurarak öldürdü. Ardından da kaçtı.

Bir aydır her yerde aranan şüpheli baba, Ankara Beypazarı'nda saklandığı otelde polis tarafından yakalanıp Çorum'da jandarma ekiplerine teslim edildi. Şüpheli, ifadesinde pişman olduğunu ancak oğlunun sürekli olarak maddi ve manevi kendisine zarar verdiğini ileri sürdü. Ramazan Çeşitçioğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine konuldu.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem