Oğlan olursa Polat,kız olursa Elif

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz (42) baba olmaya hazırlanıyor. Şaşmazın 12.12.12 tarihinde sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu eşi Nagehan Kaşıkçının 1 aylık hamile olduğu öğrenildi.Müjdeli haberi geçtiğimiz hafta sonu alan ü

Oğlan olursa Polat,kız olursa Elif

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz (42) baba olmaya hazırlanıyor. Şaşmazın 12.12.12 tarihinde sürpriz bir şekilde nikah masasına oturduğu eşi Nagehan Kaşıkçının 1 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Müjdeli haberi geçtiğimiz hafta sonu alan ünlü oyuncu sevincini ilk olarak ailesiyle paylaştı. Baba olmak için eşinin okulunu bitirmesini bekleyeceği konuşulan Şaşmazdan gelen bu haber aileleri de şaşırttı.

Eşinin hamile olduğunu birkaç yakın dostu dışında kimseye söylemeyen Şaşmazın büyük bir heyecan içinde olduğu öne sürüldü.

Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Nagehan Kaşıkçı eğitimine devam etmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem