Oflu hoca yerinde durmuyor!

Haber61/Magazin ServisiTrabzon’da çekimleri yapılan Oflu Hoca’nın Şifresi filmi, komedi filmleri arasında zirveye çıktı.Filmin ekibi bugüne kadar yapılamayanı yaptı. Filmin galasından itibaren Türkiye’nin bir çok kentini yönetmen Adem Kılıç ve oyuncularıy

Oflu hoca yerinde durmuyor!

Haber61/Magazin Servisi


Trabzon’da çekimleri yapılan Oflu Hoca’nın Şifresi filmi, komedi filmleri arasında zirveye çıktı.

Filmin ekibi bugüne kadar yapılamayanı yaptı. Filmin galasından itibaren Türkiye’nin bir çok kentini yönetmen Adem Kılıç ve oyuncularıyla birlikte ziyaret etti özel gösterimlere katıldı.

Her gittikleri yerde coşkulu kalabalıkla karşılanırken bugüne kadar Yalova, Bursa, Kütahya, Eskişehir, Düzce, Bolu, Zonguldak, Gaziantep, Hatay, Samsun, Adana, Mersin, Samsun’a giden filmin ekibi önümüzdeki hafta Trabzon, Rize, Kıbrıs, İzmit, Sakarya, Gebze’de olacaklar. Bu hareketleri takdirle karşılanırken beyaz perdede örnek oldu. Sümela’nın Şifresi Temel Filmi’ni de Trabzon’da oluşturarak Trabzon’da yapılan filmler arasında ilk kez gişe rekorları kırmasına neden olan ve Trabzon’u öne çıkaran filmin başarılı yönetmeni Trabzonlu hemşerimiz Adem Kılıç, “Elimizden geldiğince her yere davet edilen her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler