Öfkeli Boğa Cam Çerçeve İndirdi

Bir kadını yaralayan, girdiği apartmanın kapısını kıran boğa, ancak traktörün arkasına bağlanarak götürülebildi.Alınan bilgilere göre, Mersin'den Kurban Bayramı için Kahramanmaraş'a gelen bir vatandaş, canlı hayvan pazarından 6 bin TL'ye aldığı kurbanlık

Öfkeli Boğa Cam Çerçeve İndirdi

Bir kadını yaralayan, girdiği apartmanın kapısını kıran boğa, ancak traktörün arkasına bağlanarak götürülebildi.

Alınan bilgilere göre, Mersin'den Kurban Bayramı için Kahramanmaraş'a gelen bir vatandaş, canlı hayvan pazarından 6 bin TL'ye aldığı kurbanlık boğasını eve götürmek istedi. Yaklaşık bir ton ağırlığındaki boğa, Hayrullah Mahallesi Kuddusi Baba Bulvarı üzerinde sahibinin elinden kurtulmayı başardı.

Oldukça öfkelenen ve çevredeki vatandaşlara saldıran boğa, bir kadını yaraladıktan sonra Bera apartmanına girdi. Bunun üzerine vatandaşlar hemen polisi ve belediyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis, çevreye emniyet şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştı. Belediye ekipleri ise kızgın boğayı apartmanın kapısına bağladı.

Kapıda bulunan camları boynuz darbeleriyle indiren ve daha da sinirlenen boğa, kendini de yaraladı. Yaklaşık 2 saat süren uğraşın ardından kafasına çuval geçirilen boğa, apartman önüne gelen traktöre bağlanarak götürülebildi. Kızgın boğa, götürüldüğü esnada bir de araca çarptı.

Görgü tanıklarından Hüseyin Gök, boğanın darbelerine maruz kalmaktan son anda kurtulduklarını ifade ederek, "İşyerinin önünde oturuyorduk. Daha bir anda köşeden çıktı. Bize saldıracaktı duramadı ve içeriye girdi. Bir bayana vurdu ve yaraladı. Onu da hastaneye götürdüler, durumunu bilemiyoruz. 2 saattir bizleri uğraştırıyor" diye konuştu.

Bu arada çevrede toplanan vatandaşlar tehlikeye aldırmadan öfkeli boğayı izledi. Zaman zaman belediye görevlilerine fikir vermeyi de ihmal etmeyen vatandaşlar, boğanın başına çuval geçirilmesinin doğru olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem