ODTÜ'de ilginç protesto!

GÖKTÜRK 2 uydusunun fırlatıldığı gece gerçekleşen olaylarla Türkiye’nin gündemine oturan ODTÜ’de öğrenciler dün basın açıklaması yapacakları kampus girişine 'Star Wars' filminin müziği eşliğinde 'Star Wars' tiplemelerinin maskeleri ile geldiler.Basın açık

ODTÜ'de ilginç protesto!

GÖKTÜRK 2 uydusunun fırlatıldığı gece gerçekleşen olaylarla Türkiye’nin gündemine oturan ODTÜ’de öğrenciler dün basın açıklaması yapacakları kampus girişine 'Star Wars' filminin müziği eşliğinde 'Star Wars' tiplemelerinin maskeleri ile geldiler.

Basın açıklaması yapacak öğrenciyi de yine filmdeki bir sahneden esinlenerek alana taht üzerinde getiren öğrenciler, “Kötüler direnişe çağırıyor” yazılı pankart taşıdılar. Gösteri, canlı olarak internetten de yayınlandı. 
 
Polis ekiplerine kadar yürüyen öğrenciler, finali de teatral bir şekilde yaptılar ve birden polislere sırtlarını dönüp okullarına doğru koşmaya başladılar. Polisler ise olan biteni konuşlandıkları noktadan izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler