ÖDP Trabzon'dan çağrı yaptı: "Türkiye'yi yeniden kuralım"

ÖDP Trabzon il Örgütü, 14 yıllık AK Parti iktidarının Türkiye'nin geleceğini karanlığa sürüklediğini söyleyerek 'değişim için birlik olalım' çağrısı yaptı.

ÖDP Trabzon'dan çağrı yaptı: "Türkiye'yi yeniden kuralım"
ÖDP Genel Başkanı Alper Taş geçtiğimiz günlerde Trabzon'da yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde değişim hareketi başlatacaklarını söylemişti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yapan ÖDP Trabzon İl Örgütü, yeni bir ülke ve yeni bir toplum için değişim hareketi başlattıklarını duyurdu.

AK Parti hükümetinin iktidar olduğu 14 yılda Türkiye'yi karanlık bir geleceğe sürüklediğini belirten teşkilat mensupları şu şekilde konuştu: "OHAL rejiminin kalıcılaşmasına da Başkanlık adı altında ilan edilmek istenen tek adam diktasına da izin vermeyeceğiz. Bugünden itibaren her yerde "14 yıl yeter, değiştirelim, Türkiyeyi yeniden kuralım" çalışmamızın bir parçası olarak tüm ilerici, emekçi halk kesimler ve toplumsal muhalefet güçleriyle birlikte OHAL KALDIRILSIN ve BAŞKANLIK REJİMİNE-SİVİL DİKTATÖRLÜĞE HAYIR çağrısını büyüteceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler