Öcalan'ı yakıp yerlerde sürüklediler!

Öfkeli kalabalık, bölücü başı Abdullah Öcalan, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Diyarbakır Bağımsız milletvekili Emine Ayna'nın maketlerini yerlerde sürüklendikten sonra yaktı. Tavşanlı İlçesi'nde TKİ Tavşanlı Linyits

Öcalan'ı yakıp yerlerde sürüklediler!

Öfkeli kalabalık, bölücü başı Abdullah Öcalan, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Diyarbakır Bağımsız milletvekili Emine Ayna'nın maketlerini yerlerde sürüklendikten sonra yaktı. Tavşanlı İlçesi'nde TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Neşter ve Murat Gazi taraftar gruplarının organizesi ile terörü protesto mitingi düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinge yaklaşık 1000 kişi katıldı.

Kalabalık sık sık "Tavşanlı Uyuma Şehidine sahip çık", "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" ve "İmralı basılsın, Apo asılsın" sloganlarını attı. Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde şehit olan askerlerin tek tek okunan isimlerinin ardından kalabalık hep bir ağızdan "Burada" diye haykırdı. Öfkeli kalabalık daha sonra Abdullah Öcalan ile BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ve bağımsız milletvekili Emine Ayna'nın bezden yapılan maketlerini yerlerde sürükledi, ardından da yaktı. Eylem, yapılan konuşmaların ardından olaysız sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem