Öcalan 'bağımsız doktor heyeti' istedi

İmralı Cezaevi'nde ağabeyi Abdullah Öcalan ile bir araya gelen Mehmet Öcalan, görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.Mehmet Öcalan şöyle konuştu:"Süreç hassas bir süreçtir. Konuşacak fazla bir şeyimiz yoktur. Bu süreci korumak için konuşmayacağım. Ağab

Öcalan 'bağımsız doktor heyeti' istedi

İmralı Cezaevi'nde ağabeyi Abdullah Öcalan ile bir araya gelen Mehmet Öcalan, görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Mehmet Öcalan şöyle konuştu:

"Süreç hassas bir süreçtir. Konuşacak fazla bir şeyimiz yoktur. Bu süreci korumak için konuşmayacağım. Ağabeyimin biraz sağlık sorunu vardır. Boğazında, burnunda ve ağzında yanma devam ediyor. Çoktan beri devam ediyor. Bağımsız bir doktor heyeti istiyor muayene için. Lice’de ölen gencin ailesine başsağlığı diledi. Önümüzdeki hafta zannederim BDP’den milletvekili arkadaşlar oraya gidecekler. Her şey orada konuşacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler