Ocaklara ateş düştü: 5 şehit!

Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk köyünde bulunan jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği bildirildi.Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk köyünde bulunan jandarma karakoluna düzenle

Ocaklara ateş düştü: 5 şehit!

Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk köyünde bulunan jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği bildirildi.

Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk köyünde bulunan jandarma karakoluna düzenlenen saldırının ardından başlayan çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği bildirildi. Çatışmada çok sayıda askerin de yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının ardından bölgede çatışma başladı. Çatışmada ilk olarak 1 asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı.

Çatışmada şehit olan askerlerin sayısının 5'e yükseldiği, çok sayıda askerin de yaralandığı bildirildi.

Yaralı askerlerin Şırnak ve Van'a sevk edildiği belirtildi.

Bölgede helikopter destekli operasyonun devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler