Obama'nın yüzüğündeki yazı

ABD’de başkanlık seçimlerine üç hafta kala Barack Obama’nın Müslüman olup olmadığıyla ilgili tartışmalar yeniden başladı.Amerika'da sseçimler yaklaşırken Obama ve Romney hakkındaki haberler gittikçe artıyor. Bu haberlerin en ilginçlerinden bir tanesi bu h

Obama'nın yüzüğündeki yazı

ABD’de başkanlık seçimlerine üç hafta kala Barack Obama’nın Müslüman olup olmadığıyla ilgili tartışmalar yeniden başladı.

Amerika'da sseçimler yaklaşırken Obama ve Romney hakkındaki haberler gittikçe artıyor. Bu haberlerin en ilginçlerinden bir tanesi bu hafta WND sitesinde yer aldı. Haberde yer alan iddiaya göre Obama'nın evlilik alyansında Arapça, “La ilahe illallah” yazıyor.
 
Sitenin yazarlarından Jerome R. Corsi, bu haftaki yazısında, Obama’nın evlenmeden önce Harvard Hukuk Fakültesi’nde bir öğrenciyken bile yüzüğünü taktığını belirtiyor.
 
New Yorker dergisinin yayımladığı, Obama’nın Occidental College’dayken çekilmiş fotoğraflarını kullanan site, Başkan’ın parmağında o zamanlar da aynı yüzük olduğuna işaret etti.
 
Mısırlı İslam bilimci Mark A. Gabriel, söz konusu fotoğrafları inceledikten sonra yüzükte “La ilahe illallah” yazılı olduğunu öne sürdü. Gabriel, “Böyle bir yüzük takan kişi İslam inancına, dinine ve toplumuna şüphesiz çok yakındır” diye yorum yaptı.
 
Yüzükle ilgili benzer bir iddia da Obama’nın gerçek babasının kimliğini soruşturan “Dreams of my Real Father” belgeselinin yapımcısı Joel Gilbert tarafından ortaya atılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem