O yazı işinden etti!

"BU BİZE VERİLEN BİR HAKTIR" Isparta'da halk otobüsü şoförü A.Y., 65 yaş ve üzeri vatandaşların nüfus cüzdanını göstererek ücretsiz ulaşım sağlamasına tepki gösterdi. Şoför A.Y., otobüsün camına 'Hükümetin almış olduğu 65 yaş ve diğer ücretsiz kartlardan

O yazı işinden etti!

"BU BİZE VERİLEN BİR HAKTIR"
 
Isparta'da halk otobüsü şoförü A.Y., 65 yaş ve üzeri vatandaşların nüfus cüzdanını göstererek ücretsiz ulaşım sağlamasına tepki gösterdi. Şoför A.Y., otobüsün camına 'Hükümetin almış olduğu 65 yaş ve diğer ücretsiz kartlardan bize katkı vermediğinden bu kartları kullananlara hakkımızı helal etmiyoruz' yazısı astı. Otobüse ücretsiz binen vatandaşlar yazıya ve şoföre tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Biz böyle bir bedduayı kabul etmiyoruz. Bu bize verilen bir haktır. Bizleri rencide etmeye kimsenin hakkı yok" diyerek tepkilerini dile getirdi.
 
O ŞOFÖRÜN GÖREVİNE SON VERİLDİ
 
Durumdan haberder olan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, olayı öğrendiklerinde yönetim olarak toplandıklarını ve şoförün işine son verme kararı aldıklarını belirtti. Yavuz, "Tüm halkımızdan özür diliyoruz. O şoförün görevine son verildi. Bir daha halk otobüslerinde çalışamayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem