O ülkeye vizeler kalkıyor

Salı Grubu'nun bu haftaki konuğu olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, EXPO 2016, G-20 zirvesi, NATO ülkeleri Dışişleri Bakanları toplantıları, Antalya'nın turizm alternatifleri ve ulaşımı hakkında açıklama yaptı. Önümüzdeki yıl Çin'e vizesiz seyahat ed

O ülkeye vizeler kalkıyor

Salı Grubu'nun bu haftaki konuğu olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, EXPO 2016, G-20 zirvesi, NATO ülkeleri Dışişleri Bakanları toplantıları, Antalya'nın turizm alternatifleri ve ulaşımı hakkında açıklama yaptı. Önümüzdeki yıl Çin'e vizesiz seyahat edilebileceği müjdesini veren Çavuşoğlu, bu konuda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Salı Grubu Başkanı Muharrem Koç ile birlikte 55 iş adamının karşıladığı Çavuşoğlu'na Vali Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Köse eşlik etti.

"ÇİN'E VİZE KALKIYOR"

Salı Grubu'ndaki sohbette birçok müjde veren Bakan Çavuşoğlu, önümüzdeki yıl Çin'e vizenin kaldırılacağını duyurdu. Vizeleri kaldırmak adına çalışmalara devam ettiklerini ve Türkiye ile arasında vize olmayan ülkelerin sayısını artıracaklarını Salı Grubu üyelerine anlatan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Polonya ile aramızda vizeyi kaldırdık. Tek şartımız THY seferlerini artırmak. Ancak, kendilerinin bu konuda gelir kaybı kaygısı taşıdı. Bu talebimize olumlu bakmadılar. Aslına bakarsanız gelir kaybı değil daha fazla kazanacaklardı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem