O uçağın sırrı çözüldü!

CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın, 12 Aralık’ta dolar yüklü esrarengiz bir uçağın Türkiye’ye geleceğine ilişkin ihbarının ardından yaşananlar ortaya çıktı.Tanal’ın yaptığı resmi ihbar üzerine harekete geçen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, üç havaalanında özel

O uçağın sırrı çözüldü!

CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın, 12 Aralık’ta dolar yüklü esrarengiz bir uçağın Türkiye’ye geleceğine ilişkin ihbarının ardından yaşananlar ortaya çıktı.

Tanal’ın yaptığı resmi ihbar üzerine harekete geçen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, üç havaalanında özel önlem aldı, üç gün boyunca beklenen uçak gelmedi. Ancak bakanlık, firma ve kuyruk numarasından takiple söz konusu uçağın 6 Aralık’ta İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldiğini belirledi.

Uçakta dolar ya da kivi yerine, 19 ton sigara olduğu öğrenildi. İran’dan gelip İngiltere’ye gideceği bilgisi paylaşılan uçağın, evraklarının incelenmesi için alıkonulduğu ve halen burada beklediği ortaya çıktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem