'O terörist' kadın öldürüldü

Hakkari-Çukurca'da PKK tarafından geçen yıl Ağustos ayında düzenlenen ve Binbaşı Yavuz Başayar ile birlikte 8 asker ve bir köy korucusunun şehit olduğu saldırıyı gerçekleştiren Ader kod adlı kadın terörist düzenlenen operasyon sonucu öldürüldü. Kadın terö

'O terörist' kadın öldürüldü

Hakkari-Çukurca'da PKK tarafından geçen yıl Ağustos ayında düzenlenen ve Binbaşı Yavuz Başayar ile birlikte 8 asker ve bir köy korucusunun şehit olduğu saldırıyı gerçekleştiren Ader kod adlı kadın terörist düzenlenen operasyon sonucu öldürüldü. Kadın teröristin üzerinden yapılan aramada Binbaşı Başayar ile birlikte şehit olan 9 kişinin haberlerin yer aldığı gazeteyi arkadaşları ile okurken çekilmiş fotoğrafları çıktı. Saldırıdan bir gün sonra milisler tarafından kendilerine ulaştırıldığı öğrenilen gazeteleri okuyan teröristlerin güldükleri dikkat çekti.

TUZAK KURDULAR
 
Geçen yıl 17 Ağustos günü Hakkari-Çukurca Karayolu'nda askeri konvoyun geçişi sırasında, patlama meydana geldi. Patlamada 1 asker şehit olurken, bazı askerler de yaralandı. Patlama sonrası olay yerine sevk edilen askeri birliğe pusu kuruldu. Askeri birliğin bölgeye geldiği sırada ilk patlamadan çok daha şiddetli bir patlama meydana geldi ve ardından teröristler dağlık alandan roketatarlarla zırhlı araçlara saldırdı.
 
Askerlerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Patlama ve çatışmada Binbaşı Yavuz Başayar'ında aralarında bulunduğu 8 asker ve bir köy korucusu şehit olurken 15 askerde yaralandı. Hain saldırıdan hemen sonra silah kuvvetler bölgede geniş çapta operasyon başlatırken, teröristler izini kaybettirmişlerdi.
 
SALDIRIDA YER ALAN KADIN TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
 
Hain saldırıyı gerçekleştiren PKK'li grubun içinde bulunan Ader kod adlı kadın terörist Türk Silah Kuvvetlerin geçtiğimiz günlerden Kazan Vadisi'ne düzenlenen kapsamlı operasyon sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı. Binbaşı Yavuz Başayar ile silah arkadaşlarını şehit eden Ader kod adlı teröristin üzerine de çıkan fotoğraflar ise şaşıkınlık yarattı.
 
SALDIRI HABERLERİNİ GÜLEREK GAZETEDE OKUMUŞLAR
 
İstihbarat servisleri tarafından el konulan fotoğraflarda teröristlerin saldırının hemen sonrası gazetelerden saldırı haberlerini okudukları görüldü. Fotoğraflarda, kazan Vadisi'ne düzenlenen operasyonda öldürülen Ader kod adlı teröristin saldırı haberlerini okurken kahkahalarla güldüğü de belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem