O sözleri yüzünden konseri iptal

 Sanatçı Şevval Sam'ın bir söyleşide söylediği, "Başörtüsü benim için tekstil malzemesi, insan dünyaya çıplak geldi.Türkiye'de korku imparatorluğu ve mahalle baskısı var. Düşünce özgürlüğü yok" sözleri sanatçıya pahalıya patladı. Karamürsel Belediyesi bu

O sözleri yüzünden konseri iptal

 

Sanatçı Şevval Sam'ın bir söyleşide söylediği, "Başörtüsü benim için tekstil malzemesi, insan dünyaya çıplak geldi.

Türkiye'de korku imparatorluğu ve mahalle baskısı var. Düşünce özgürlüğü yok" sözleri sanatçıya pahalıya patladı. Karamürsel Belediyesi bu sözler nedeniyle Şevval Sam konserini iptal etti.

Sanatçı Şevval Sam'ın, Van'da Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından öğrenciler için düzenlenen söyleşide, "Başörtüsü benim için tekstil malzemesi, insan dünyaya çıplak geldi.

Türkiye'de korku imparatorluğu ve mahalle baskısı var. Düşünce özgürlüğü yok" gibi açıklamalarının basına yansımasının ardından Sam’a tepkiler çoğaldı, sanatçının konserleri iptal edildi.

Şevval Sam’ın 3 Temmuz Karamürsel Kurtuluş Şenlikleri'ndeki konseri, organizasyonu düzenleyen Karamürsel Belediyesi tarafından iptal edildi. Belediyeden şenlikte Şevval Sam yerine Gülben Ergen’in konser vereceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler