O Ses Türkiye'de Nutsa Buzalade fırtınası

O Ses Türkiye pazartesi günü ekranlara gelirken bölüme Ntsa Buzalade isimli yarışmacı damga vurdu.   Gürcü yarışmacı tüm juri üyelerini kendisine döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacı tercihini Hadise'den yana kullandı. Nutsa seyircinin tezahuratlarının

O Ses Türkiye'de Nutsa Buzalade fırtınası
O Ses Türkiye pazartesi günü ekranlara gelirken bölüme Ntsa Buzalade isimli yarışmacı damga vurdu.
 
Gürcü yarışmacı tüm juri üyelerini kendisine döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacı tercihini Hadise'den yana kullandı. Nutsa seyircinin tezahuratlarının ardından şarkıyı yeniden söylerken kendisine Hadise de eşlik etti.
 
 
Nutsa'nın Gürcü olduğunu öğrenen juri üyesi Murat Boz yarışmacıyı Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arvaladze üzerinden etkilemeye çalışınca eğlenceli dakikalar yaşandı. Murat Boz ben Şota'nın amcasının oğlu Murat Arvaladze diyerek izleyenleri güldürdü.
 
Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı da Nutsa'ya Arçil ve Şota'yı tanıyıp tanımadığını sordu, başarılı yarışmacı da tanıdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem