O polisler meslekten ihraç edildi

17 Aralık’ta İran asıllı Rıza Sarraf, 3 bakanın oğlu, bürokratlar ve işadamlarının da gözaltına alındığı büyük yolsuzluk operasyonun mimarı polisler memuriyetten ihraç edildi. Karar İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu’nda alındı.İhraç edilen 30’a ya

O polisler meslekten ihraç edildi

17 Aralık’ta İran asıllı Rıza Sarraf, 3 bakanın oğlu, bürokratlar ve işadamlarının da gözaltına alındığı büyük yolsuzluk operasyonun mimarı polisler memuriyetten ihraç edildi. Karar İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu’nda alındı.

İhraç edilen 30’a yakın polis şefi arasında dönemin Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı ve Mali Şubeden sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı da bulunuyor.

İçişleri Bakanı Efkan Ala ile İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok arasında geçen bir konuşma internete sızmıştı. O konuşmada “Birini hizana birini fizana sürdük” şeklinde tabir edilen müdürlerden birinin de Saygılı olduğu iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler