O köylüler Erdoğan'ı mest etti

Başbakan Erdoğan Elazığ Haalimanı ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış töreninde PKK ve BDP'ye sert mesajlar verdi.Bölge halkının "artık yeter" diyerek örgüte tavır almasıyla bu dönemin sona erdiğini ifade eden Başbakan Erdoğan, Iğdır'da öğretmenl

O köylüler Erdoğan'ı mest etti

Başbakan Erdoğan Elazığ Haalimanı ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış töreninde PKK ve BDP'ye sert mesajlar verdi.

Bölge halkının "artık yeter" diyerek örgüte tavır almasıyla bu dönemin sona erdiğini ifade eden Başbakan Erdoğan, Iğdır'da öğretmenleri kaçıran teröristlere diklenen köylülerin örnek gösterdi.
 
Erdoğan, Kürt halkına "Bu teröriste tavrını koy ve 'oralar da abad olsun' diyorum" diye seslendi. BDP'nin maşa olduğu için görüşmeyeceklerini yineleyen Erdoğan, PKK için "Bunların Yaradan ile zaten ilgisi yok. Bu teröristlerin yeri belli, bunlar Zerdüşt" ifadelerini kullandı.
 
18 yaşa seçilme hakkını savunan Erdoğan, muhalefet partilerinin gençlerle dalga geçtiğini söyledi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Havalimanı yeni terminal binası ve şehirde yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılışını gerçekleştirdi. 
 
HAVALİMANI VE 11 OKULUN AÇILIŞINI YAPTI
 
Konuşmasına ''Sevgili Gakgoşlar, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum'' diye başlayan Erdoğan, açılışını yaptığı Elazığ Havalimanı ve diğer tesislerin, olimpik yüzme havuzunun, lise, ilköğretim ve ana sınıfından oluşan 11 okulun Elazığ ve Türkiye için hayırlı olmasını Allah'tan temenni etti.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem