O katil tutuklandı

Kayseri'de 2009 senesi Ramazan Bayramı'nda şeker toplamak için evden çıkan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan ikisi kardeş 3 çocuğun cesedine dün ulaşılırken, katil zanlısı, emniyetteki ifadesinin ardından akşam adliyeye çıkarıldı.Katil zanlısı U.

O katil tutuklandı

Kayseri'de 2009 senesi Ramazan Bayramı'nda şeker toplamak için evden çıkan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan ikisi kardeş 3 çocuğun cesedine dün ulaşılırken, katil zanlısı, emniyetteki ifadesinin ardından akşam adliyeye çıkarıldı.

Katil zanlısı U.V.G., çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Bu sırada maktul çocukların yakınları ve Kayseri halkı, zanlıya saldırmak istedi. Çevik kuvvet ekipleri, aileleri sakinleştirmeye çalıştı. Zanlı daha sonra geniş güvenlik tedbirleri altında mahkemeye çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler