O isim adliyede!

Bölücü terör örgütü üst düzey sorumlularından olduğu belirtilen Suphi Yalçınkaya'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi adliyeye getirildi.Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Beşiktaş'taki İs

O isim adliyede!

Bölücü terör örgütü üst düzey sorumlularından olduğu belirtilen Suphi Yalçınkaya'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi adliyeye getirildi.

Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye getirilen 4 şüpheliden birinin Suphi Yalçınkaya olduğu belirtildi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da yaptığı bir açıklamada örgütün üst düzey bir sorumlusunun İstanbul'da yakalandığını söylemişti. Arınç'ın bu açıklamasının ardından örgüte yakınlığı ile bilinen bir internet sitesi söz konusu kişinin Suphi Yalçınkaya olduğunu duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem