O hakem hayatını kaybetti!

KAYSERİ Bölgesi il futbol hakemlerinden 31 yaşındaki Salih Ulu, Rize’de maça giderken geçirdiği trafik kazası sonrası Gümüşhane’de ağır yaralandı. Evli ve 1 çocuk babası Ulu, Trabzon’da 1 hafta süren yoğun bakım ardından bugün kurtarılamadı.   Kayseri Büy

O hakem hayatını kaybetti!
KAYSERİ Bölgesi il futbol hakemlerinden 31 yaşındaki Salih Ulu, Rize’de maça giderken geçirdiği trafik kazası sonrası Gümüşhane’de ağır yaralandı. Evli ve 1 çocuk babası Ulu, Trabzon’da 1 hafta süren yoğun bakım ardından bugün kurtarılamadı.
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde teknik eleman olarak çalışan ve il futbol hakemlerinden Salih Ulu, geçen salı günü Kayseri bölgesinden 3 arkadaşı ile Rize’nin Derepazar İlçesi'ndeki Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) dahil Konursu-Karadere maçını yönetmek için yola çıktı. Hakemlerin içindeki otomobil, Gümüşhane yakınlarında0 sıralarında  bir TIR ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan, Derya Ulu ile 7 yıllık evli, 6 yaşında Öykü adlı kızı bulunan genç hakem Salih Ulu, Gümüşhane Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Trabzon’a Kanuni Eğitim ve Araytırma  hastanesine nakledildi. Burada dalağı alınan futbol hakemi yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini bu sabah, beynine emboli atması sonucu kaybederek, sevenlerini acıya boğdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler