O hainler yakalandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki polis merkezine bir araçla saldırı girişiminde bulunan iki kişi yaralı olarak yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, Bağlar ilçesinde saat 23.45 sıralarında Polis Merkezinde meydana geldi. Hızla Bağlar karakoluna yaklaşan b

O hainler yakalandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki polis merkezine bir araçla saldırı girişiminde bulunan iki kişi yaralı olarak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Bağlar ilçesinde saat 23.45 sıralarında Polis Merkezinde meydana geldi. Hızla Bağlar karakoluna yaklaşan bir araç, nöbet tutan polis memuru tarafından fark edildi. Nöbetçi polis ekipleri, aracın ateş etmesiyle karşılık verdi. Kısa süre yaşanan çatışmada saldırganlar yaralandı. Polis ekipleri yaralı olan iki kişiyi etkisiz hale getirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği Bağlar ilçesi abluka altına alındı. Yaralı saldırganlar bölgeye sevk edilen ambulanslarla tedavi edilmek üzere hastanelere kaldırıldı.

Polis, Bağlar ilçesi olmak üzere şehir merkezinde güvenlik önlemlerini artırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem