O gazeteci ne demek istedi?

Haber61TV/Haber Servisi - Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bir önce hazırlayıp yayınladığı ‘Temiz Spor’ spotuna Trabzon’dan tepki gelmeye başladı.Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk yazısında ironi yaparak dalga geçti.“‘Temiz Spor’ spotuyla Bizi apt

O gazeteci ne demek istedi?

Haber61TV/Haber Servisi - Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bir önce hazırlayıp yayınladığı ‘Temiz Spor’ spotuna Trabzon’dan tepki gelmeye başladı.

Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Öztürk yazısında ironi yaparak dalga geçti.

“‘Temiz Spor’ spotuyla Bizi aptal yerine koyanlara….” başlıklı yazısında, “Önümüzdeki günlerde, kesinleşen şikeyi aklamak için yeniden yargılayacaklar. Sonra bizden inanmamızı bekleyecekler. Yani futbolun cenazesi hala ortada. Cenaze kaldırılmamışken münadiler spor camiasını kandırmak için kamu spotu hazırlıyorlar. ‘Temiz Spor’ için kamu spotu yapıyorlar. Spor ahlakını ‘Tapen yoksa şike serbest’ haline getirenler ve yasaları buna göre düzenleyenler bizi aptal yerine koyuyorlar. Ya da Trabzonsporluları Türkiye nüfusundan saymıyorlar. Aksi halde daha şike cenazesi ortadayken ve yalandan da olsa şikeciler yeniden yargılanacakken onları aklayanlar Temiz Spor’dan nasıl bahsedebilirler?” ifadelerini kullandı.

Ve şu ironiyi yaptı; “Bize göre, ‘Temiz Spor’ kamu spotunun eksiklikleri var. En başından roller yanlış dağıtılmış. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Eskişehir’in eski Hocası Bülent Uygun mutlaka rol almalı. Fenerbahçeli Türk aydınları konuşturulmalı. En son seslenen ise Beşiktaşlı Metin Tekin değil, Aziz Yıldırım olmalı. Yanında Gençlik Spor Bakanı durmalı ve hatta Aziz Yıldırım Temiz Spor ödülüyle onurlandırılmalı.

Arka fonda da mutlaka Çankaya olmalı.Çünkü bu ülkede şikeyi topyekün devlet örttü. Cumhurbaşkanıyla, Başbakanıyla, bakanlarıyla, milletvekilleriyle, kurum ve kuruluşlarıyla, aydınlarıyla, sporcularıyla, spor adamlarıyla, kulüpleriyle ve her şeyiyle… Sevdikleri veya gücünden korktukları bir kulüp için ahlaksızlığın üstünü örttüler. Şimdi galiba sızlayan vicdanlara terapi yapıyorlar. Bu acı, bu ahlaksızlık, bu haksızlık dünya durdukça, dünyada da kıyametten sonra ahrette de unutulmayacak. Boynuzsuz koç, yüreğindeki acının hesabını boynuzlu koç’tan soracak. Niyetiniz amellerinizden belli. Bizi aptal yerine koymayın…”

İşte bu yazıyı neden kaleme aldığını Haber61 TV’ye anlatan Öztürk, çarpıcı tespitlerini şöyle açıkladı:

O AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

135727.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler