O fotoğrafı çektirdi sonra notere gitti!

Ordu’da yaşayan inşaat işçisi 40 yaşındaki Kamil Karadeniz, fındık fiyatının 20 liraya çıkması beklentisi ile ilgili sosyal medyada paylaştığı fındık çuvallı fotoğrafı büyük ilgi görünce notere giderek fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu onaylattı.   Or

O fotoğrafı çektirdi sonra notere gitti!
Ordu’da yaşayan inşaat işçisi 40 yaşındaki Kamil Karadeniz, fındık fiyatının 20 liraya çıkması beklentisi ile ilgili sosyal medyada paylaştığı fındık çuvallı fotoğrafı büyük ilgi görünce notere giderek fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu onaylattı.
 
Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Yeni Mahalle’de yaşayan evli ve 2 çocuk babası Kamil Karadeniz, fındık fiyatlarının serbest piyasada yükselişe geçmesiyle, üreticilerin dikkatini çekebilmek için ilginç bir yönteme başvurdu. Karadeniz, evde fındık çuvalına sarılmış vaziyette cep telefonuyla çekilmiş fotoğrafı ‘fındık 20 liraya çıkacak, fındığınızı evde bekletip satmayın’ notuyla sosyal medyada paylaştı.
 
Fotoğrafın kısa sürede yüz binlerce kişiye ulaşmasıyla fenomen olan Kamil Karadeniz, dün Ordu 6’ncı Noterliği’ne giderek fındık çuvalına sarılan yüzü görünmeyen kişinin kendisi olduğunu onaylattı.
 
62902_48548_18112015164933_3.jpg
 
Aile olarak Ulubey Konakköyü’nde 4 ton fındık ürettiklerini, bir akrabasının evine gittiğinde evin içinde odalarda fındık çuvalları görünce böyle bir fotoğraf çektirmek istediğini belirterek, “Fındık bizim için yeşil altın. Ben ekmeğimi inşaatlarda çalışarak kazanıyorum, fındıkta üretiyoruz aile olarak. Fiyatlar yükselmeye başladı 20 liraya çıkana kadar satmam, siz de satmayın mesajı vermek istedim. Ürününü elinde bekleterek fiyatların yükselmesini bekleyen üreticinin ürününü saklayabilmek için çektiği zorluklara dikkat çekmeye çalıştım. Fotoğrafta kendimi ön plana almamak için yüzümü kapattım. Fakat fotoğrafa sahip çıkanlar olmaya başlayınca Noter’e gittim fotoğrafın bana ait olduğunu onaylattım” dedi.
 
Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, fındık üreticisinin dikkatini çekmeye çalışan, bir anda fenomen olan Kamil Karadeniz’i kutlarken, “Fındık fiyatı yükselecek, üreticilerimiz sabretsin. Geçen sezon fiyat 23 lirayı buldu. Üreticilerimiz ihtiyacı olan fındığı emanete bırakmasın, evde saklasın” dedi.
 
Ordu’da serbest piyasada yüzde 50 randımanlı kabuklu fındık 12 lira 50 kuruştan işlem görüyor.
 
62902_48548_18112015164933_4.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler