O deyim gerçek oldu

İlçeye bağlı Kozanlı beldesinde H.T. (53) isimli bayan evlerinin bahçesinde sabah kahvaltısı yaptıkları sırada yemek kokularına gelen eşek arılarını eliyle kovmaya başladı.Bir taraftan da eline aldığı lokmayı ağzına götüren H.T., ağzında aniden acı hisset

O deyim gerçek oldu

İlçeye bağlı Kozanlı beldesinde H.T. (53) isimli bayan evlerinin bahçesinde sabah kahvaltısı yaptıkları sırada yemek kokularına gelen eşek arılarını eliyle kovmaya başladı.

Bir taraftan da eline aldığı lokmayı ağzına götüren H.T., ağzında aniden acı hissetmesi üzerine aldığı lokmayı tekrar ağzından çıkarttığında üzerinde arının olduğunu görerek, arı soktuğunu anladı.

H.T. bir süre sonra dilinin sızı içinde şişmeye başlaması üzerine bir yakını tarafından Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. H.T., hastanede tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem