O cenazenin DNA'sı uyuştu!

İddialar üzerine başlatılan çalışmada önceden yapılan eşleştirmenin tekrar incelendiğini belirten Vali Turhan, "Yaptığımız araştırma sonrası DNA'ların uyuştuğunu belirledik. Ayrıca İvrindi Kaymakamımız Ökkeş Beyaz, Çiçek ailesiyle görüştü. Yakınları cenaz

O cenazenin DNA'sı uyuştu!

İddialar üzerine başlatılan çalışmada önceden yapılan eşleştirmenin tekrar incelendiğini belirten Vali Turhan, "Yaptığımız araştırma sonrası DNA'ların uyuştuğunu belirledik. Ayrıca İvrindi Kaymakamımız Ökkeş Beyaz, Çiçek ailesiyle görüştü. Yakınları cenaze ile birlikte kendilerine teslim edilen eşyaları da tanıdıklarını söylemiş. Çiçek ailesine bir kez daha başsağlığı diliyorum" dedi.
 
VALİ'DEN SOMA TWEETİ
 
Soma'daki facianın ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'la bölgeye giden ve Kırkağaç'ta madende ölen işçilerin belirlenmesi ve ailelerine teslimi konusunda koordinatörlük görevini üstlenen Vali Turhan attığı tweett ile taziyeleri iletti. Vali Turhan, "Soma'da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimizin yakınlarının sabrı, tevekkülü ve metaneti karşısında saygıyla eğiliyorum. Soma şehitleri, bundan sonra sadece ailelerinin değil tüm milletimizin evlatları olmuştur" yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler