Nusaybin'den silah sesleri!

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, sokağa çıkma yasağı olmamasına rağmen dün akşam başlayan patlama ve silah sesleri, sabah saatlerine kadar sürdü.   Sokağa çıkma yasağının bulunmadığı Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin patlayıcı tuzakladıkları hendek

Nusaybin'den silah sesleri!
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, sokağa çıkma yasağı olmamasına rağmen dün akşam başlayan patlama ve silah sesleri, sabah saatlerine kadar sürdü.
 
Sokağa çıkma yasağının bulunmadığı Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin patlayıcı tuzakladıkları hendek ve barikatların bulunduğu Abdulkadir Paşa, Fırat, Yenişehir ve Dicle Mahelleleri'nde, güvenlik güçlerinin operasyonları sürerken, sık sık patlama ve silah sesleri duyuldu. Dün akşam bu 4 mahalle ile birlikte, eski hastane civarı ve Çağ Çağ Caddesi'nde silah sesleri sabah saatlerine kadar sürdü. Bu 4 mahallede yaşayan vatandaşların bir çoğu, sokağa çıkma yasağı uygulanacağı endişesiyle evlerini terk etti.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem