Nusaybin’de yasak kalktı!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 13 gün gün süren sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sokağa çıkma yasağı uygulaması kaldırıldı. İlçe kaymakamlığı tarafından yapılan resmi açıklama şu şekilde:"Nusaybin İlçemizde artan terör olayları

Nusaybin’de yasak kalktı!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 13 gün gün süren sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sokağa çıkma yasağı uygulaması kaldırıldı. İlçe kaymakamlığı tarafından yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Nusaybin İlçemizde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının yeniden tesis edilebilmesi için 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince İlçemiz merkezi genelinde 13 Kasım 2015 Cuma günü saat 21:00 itibari ile ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Bahse konu yasaklama kararı 26 Kasım 2015 Perşembe günü saat 08:00'dan itibaren kaldırılmıştır. Kendi can ve mal güvenliklerinin sağlanması amacıyla uygulanan sokağa çıkma yasağına göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler