Nusaybin’de Sıcak Saatler

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dört mahallede devam eden sokağa çıkma yasağına bağlı olarak yürütülen operasyonlarda sıcak dakikalar yaşandı. Bölgede konuşlanan ekipler kontrollü olarak hendekleri ve barikatları patlattı. Patlama anları an be an kameralara

Nusaybin’de Sıcak Saatler

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dört mahallede devam eden sokağa çıkma yasağına bağlı olarak yürütülen operasyonlarda sıcak dakikalar yaşandı. Bölgede konuşlanan ekipler kontrollü olarak hendekleri ve barikatları patlattı. Patlama anları an be an kameralara yansıdı.

Sabah saat 07.00 itibari ile başlatılan Nusaybin'e bağlı Abdülkadirpaşa, Dicle, Fırat ve Yenice mahallelerinde ekipler tarafından operasyonlara aralıksız devam ediliyor. Özellikle Abdülkadirpaşa mahallesinde Kanarya ve Şirin sokak kesişimindeki noktalarda yoğun olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında teröristlerce hazırlanan hendekler ve barikatlar kontrollü olarak patlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem