Nusaybin'de patlama ve silah sesi

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde dün geceden bu sabaha kadar şiddetli patlama ve silah sesleri duyulması tedirginliğe neden oldu.   Nusaybin'da Bölge Trafik Şubesi'ne yönelik dün düzenlenen ve 2 polis memurunun şehit olduğu bombalı saldırıdan sonra gece ilçe

Nusaybin'de patlama ve silah sesi
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde dün geceden bu sabaha kadar şiddetli patlama ve silah sesleri duyulması tedirginliğe neden oldu.
 
Nusaybin'da Bölge Trafik Şubesi'ne yönelik dün düzenlenen ve 2 polis memurunun şehit olduğu bombalı saldırıdan sonra gece ilçeden yoğun patlama ve silah sesleri duyuldu. PKK'lı terörist grupların kazdığı hendek ve oluşturduğu barikatların bulunduğu Abdülkadir Paşa, Fırat, Yenişehir ile Dicle Mahallesi'ndeki patlama ve şiddetli silah sesleri, tüm ilçede duyuldu. Teröristler ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar sırasında çıkan patlama ve silah sesleri sabah saatlerine kadar aralıklarla devam etti. Çatışmalara ilişkin henüz açıklama yapılmadı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem