Nusaybin’de patlama sesleri

Sokağa çıkma yasağının 4'üncü gününe girdiği Mardin'in Nusaybin ilçesi silah ve patlama sesleriyle yankılanıyor.Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin açtığı hendekler ve kurduğu barikatlar ile terör eylemleri nedeniyle 13 Kasım'da soka

Nusaybin’de patlama sesleri

Sokağa çıkma yasağının 4'üncü gününe girdiği Mardin'in Nusaybin ilçesi silah ve patlama sesleriyle yankılanıyor.

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin açtığı hendekler ve kurduğu barikatlar ile terör eylemleri nedeniyle 13 Kasım'da sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin ilçesinde başlatılan operasyonlar sürüyor. Yasağın 4'üncü gününde Yeni Turan Mahallesi'ndeki birçok hendek ve barikatı etkisiz hale getiren güvenlik güçleri, Çağ-Çağ Caddesi'ne girdi. Caddede, teröristler tarafından kontak anahtarları alınan TIR'ları kaldırmaya yönelik çalışma başlatan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmanın sürdüğü ilçe, silah ve patlama sesleriyle yankılanıyor. Öte yandan, ilçede yaşanan patlamalar nedeniyle bazı bölgeler su ve elektrik verilemiyor.

Nusaybin’de patlama sesleri

Nusaybin’de patlama sesleri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem