Nusaybin’de çatışma: 1 polis yaralı

Diyarbakır'ın Silvan ile Mardin'in Nusaybin ilçelerinde sokağa çıkma yasağı sürüyor. Silvan'da dün gün boyu yapılan operasyonlarda 18 terörist öldürüldü. Nusaybin'de ise çıkan çatışmada, 1 polis yaralandı.Terör örgütü PKK'nın eylemleri, kazılan hendekler

Nusaybin’de çatışma: 1 polis yaralı

Diyarbakır'ın Silvan ile Mardin'in Nusaybin ilçelerinde sokağa çıkma yasağı sürüyor. Silvan'da dün gün boyu yapılan operasyonlarda 18 terörist öldürüldü. Nusaybin'de ise çıkan çatışmada, 1 polis yaralandı.

Terör örgütü PKK'nın eylemleri, kazılan hendekler ve kurulan barikatlar nedeniyle dün sabah saatlerinde 3. kez sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan ile önceki gün sabah saatlerinde 4 mahallesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının akşam saatlerinde tüm ilçeye uygulandığı Nusaybin'de yasak sürüyor. Söz konusu ilçeler dün gün boyu silah sesleriyle yankılandı.

Silvan'a önceki gece sevk edilen ve yasakla birlikte harekete 21 zırhlı araç ve 2 panzerle harekete geçen 180 özel harekat polisi ve 5 komando timi, ilçenin Feridun, Mescit, Konak ve Tekel mahallelerini abluka altına aldı. Giriş ve çıkışlarına askeri tankların, yüksek binalarına ise keskin nişancıların yerleştirildiği ilçedeki operasyonlara, Diyarbakır'dan kalkan helikopterler de destek verdi. Operasyonlarda, terör örgütüne büyük darbe indiren güvenlik güçleri, 18 teröristi etkisiz hale getirdi. İlçede, akşam saatlerinde sona eren operasyon, bugün sabah saatlerinde yeniden başladı.

Nusaybin ilçesinde de teröristlere yönelik geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Operasyon çerçevesinde dün gece saatlerine kadar ilçe silah sesleriyle yankılanırken, ilçedeki çatışmalarda M.Y. adlı bir polis yaralandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler