Nuri Okutan'a TV'de tezat sorular!

Trabzon eski Valisi şimdiki Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, bugün ulusal bir TV kanalında Şanlıurfa ve Trabzon’u konuştu. Ceren Akdağ Şahin’in sunduğu “Hayatın İçinden” adlı programa katılan Vali Nuri Okutan, Trabzon’un güzel bir şehir olduğunu ve çok güzel

Nuri Okutan'a TV'de tezat sorular!

Trabzon eski Valisi şimdiki Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, bugün ulusal bir TV kanalında Şanlıurfa ve Trabzon’u konuştu.

 

Ceren Akdağ Şahin’in sunduğu “Hayatın İçinden” adlı programa katılan Vali Nuri Okutan, Trabzon’un güzel bir şehir olduğunu ve çok güzel günlerin geçtiğini belirterek, “Trabzon benim için ayrıdır. Orada çok güzel günlerim geçti. Trabzon çok güçlü kültürel faaliyetleri olan bir şehir. Orayı çok da seviyorum. Orada görev yaptığımda elimden geldiğince olumlu şeyler vermeye çalıştım” dedi.

 

OKUTAN’A TEZAT SORULAR

Şahin’in ısrarla Trabzon’un Hrant Dink cinayetiyle gündeme geldiğini söylemesi üzerine eski Trabzon Valisi Okutan, “Hrant Dink konusunda kurumlar arasındaki diyaloglar geliştirilmelidir. Trabzon bu tür bir şehir değil. Olumsuz lanse edilmeye çalışılıyor ama kesinlikle böyle değil” cevabını verdi.

 

Hrant Dink konusuyla ilgili sunucunun “Tazminatı devlet mi ödemeli kusuru olanlar mı? şeklindeki ikinci sorusuna, “Devlet tazminat etmeli. Danıştay’ın daha önceki verdiği karar da uygulanabilir burada” yanıtı verdi.

 

Vali Okutan son olarak “Siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna da “Ben mesleğimden memnunum” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem