Nöbete gitmeyen doktor ölü bulundu

Çanakkale'de uzun yıllar devlet hastanelerinde görev yapan, daha sonra istifa edip bir özel hastanede acil serviste çalışmaya başlayan pratisyen doktor 49 yaşındaki Macit Çetin, nöbeti olmasına rağmen dün akşam hastaneye gitmedi.Önceki evliliğinden bir kı

Nöbete gitmeyen doktor ölü bulundu

Çanakkale'de uzun yıllar devlet hastanelerinde görev yapan, daha sonra istifa edip bir özel hastanede acil serviste çalışmaya başlayan pratisyen doktor 49 yaşındaki Macit Çetin, nöbeti olmasına rağmen dün akşam hastaneye gitmedi.

Önceki evliliğinden bir kızı bulunan ve yalnız yaşayan doktor Macit Çetin'in nöbete gelmemesinden şüphelenen mesai arkadaşları kendisine telefonla ulaşmaya çalıştı. Telefona yanıt alamayan arkadaşları, Dardanos Mevkii'ndeki evine gitti. Çilingir yardımıyla kapı açılarak eve girildiğinde, Çetin'in cansız bedeni bulundu.

Cenazesi Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırılan doktor Macit Çetin'in, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği anlaşıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler