Nimet Çubukçu'ya suikast ihbarı

Kahramanmaraş'ta ankesörlü telefon kulübesinden polisi arayan bir kişi, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'ya suikast yapılacağı ihbarında bulununca güvenlik güçleri harekete geçti.Doğukent Yolu Vezir Hoca Bulvarı'ndaki ankesörlü telefondan, saat 20.00 sır

Nimet Çubukçu'ya suikast ihbarı

Kahramanmaraş'ta ankesörlü telefon kulübesinden polisi arayan bir kişi, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'ya suikast yapılacağı ihbarında bulununca güvenlik güçleri harekete geçti.

Doğukent Yolu Vezir Hoca Bulvarı'ndaki ankesörlü telefondan, saat 20.00 sıralarında 155'i arayan bir kişi, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'ya suikast yapılacağı ihbarında bulundu. Harekete geçen polis, ihbarın yapıldığı ankesörlü telefonu buldu, çevrede güvenlik önlemi alarak geniş çaplı inceleme başlattı. Telefondan parmak izi alan polisler, 20- 25 yaşlarında zayıf bir kişinin telefon kulübesi çevresinde görüldüğünün iddia edilmesi üzerine ihbarcının bulunması için çalışma başlattı.

AYNI ANKESÖRLÜ TELEFON

Taksim Meydanı'nda emniyet güçlerine yönelik gerçekleştirilen canlı bombalı saldırıdan bir gün önce de aynı ankesörlü telefondan polis ve jandarmayı arayan bir kişinin, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a suikast düzenleneceği ihbarında bulunduğu ifade edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler