Nikah Masasında Damada Şok!

 Çiftin ve şahitlerin masada yer almasının ardından nikah memurunun evlilikle ilgili sorusuna Ramazan Emirli 'evet' yanıtını verdi. Hatice Ş.'ye dönen Nikah Memuru, 'Hiç kimsenin baskısı altında kalmadan özgür iradenizle ve kendi arzunuzla Ramazan Emirli

Nikah Masasında Damada Şok!

 

Çiftin ve şahitlerin masada yer almasının ardından nikah memurunun evlilikle ilgili sorusuna Ramazan Emirli 'evet' yanıtını verdi. Hatice Ş.'ye dönen Nikah Memuru, 'Hiç kimsenin baskısı altında kalmadan özgür iradenizle ve kendi arzunuzla Ramazan Emirli ile evlenmek istiyor musunuz?' diye sordu. Herkes genç kızın 'evet' demesini beklerken ve çifti alkışlamaya hazırlanırken, Hatice Ş.'nin, "Ben bu adamla evlenmek istemiyorum. Hayır" yanıtını vermesiyle şok oldu.

 

NİKÂH MEMURU UYARDI

 

Şaşkına dönen genç kızın yakınları 'Evet desene' diye bağırınca, nikah memurunun uyarısı ile karşılaştı. Nikah memuru "Hiç kimse baskı altında evlendirilemez" diyerek nikahı iptal etti. Büyük hayal kırıklığı ve şaşkınlık yaşayan Ramazan Emirli, fenalık geçirdi. Daha önce kalp ameliyatı olduğu belirtilen Emirli'nin yakınları, genç damat adayına moral vermeye çalıştı.

 

Nikah salonundan ailesiyle birlikte ayrılarak evine giden Hatice Ş.'nin yakınlarına, "Annem daha yeni ölmüştü. Onun için 'hayır' dedim. Çok üzgündüm. Bir an evlenmek istemedim" dediği kaydedildi.

 

ÜZÜNTÜSÜNÜ FACEBOOK'TA PAYLAŞTI

 

Olayın ardından Ramazan Emirli, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kişisel sayfasına, 'Gelicem demiştin. Sormaya korkuyorum. Gelecek misin' yazarak, üzüntüsünü dile getirdi. Yakınlarının, çifti yeniden bir araya getirip evlendirmeye çalıştığı belirtildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler