Nihat Doğan'a kötü haber!

Survivor yarışmasına katılmak üzere geçen hafta Dominik Cumhuriyeti'ne giden Nihat Doğan'ın ekrandaki görüntülerini izleyen Hacı annesinin televizyon başında fenalaştığı öğrenildi. Nihat Doğan'ın ekrandaki görüntülerini izleyen Hacı annesi daha fazla daya

Nihat Doğan'a kötü haber!

Survivor yarışmasına katılmak üzere geçen hafta Dominik Cumhuriyeti'ne giden Nihat Doğan'ın ekrandaki görüntülerini izleyen Hacı annesinin televizyon başında fenalaştığı öğrenildi.

 

Nihat Doğan'ın ekrandaki görüntülerini izleyen Hacı annesi daha fazla dayanamadı ve...

 

4 erkek ve 1 kız kardeşi bulunan Nihat Doğan'ın annesi Fatma Hanım'ın oğluna bu yarışmaya katılması için izin vermediği ortaya çıktı. Yola çıkarken elini öpen oğluna, "Evladım gitme, oralarda aç kalırsın. Sana bakan olmaz hastalanırsın" dediğini ancak Nihat Doğan'ın "Acun'a söz verdim, gitmem lazım" diyerek annesini dinlemediği bilgisi geldi.

 

Fatma Doğan'ın oğlunu akrep ısırdığını öğrenince fenalaştığı ve eve doktor çağrıldığı belirtildi. Fatma Doğan oğlunun Acun Ilıcalı'ya ekranda, "Açım abi günlerdir boğazıma lokma girmedi, Coconot'tan başka bir şey yemedim" diye dertlenmesini göz yaşlarıyla izlemiş. Muşlu Fatma Doğan'ın evdekilere, "Bu kokonat nedir ki, oğluma ne yediriyorlar oralarda, oğluma niye yemek vermiyorlar" diyerek ağladığı söylendi.

 

Nihat Doğan'ın akrabaları ise şöyle konuştu: "Annesi yemekten içmekten kesildi, artık sofraya oturmuyor. 'Oğlum açken ben yemek yiyemem' diyerek namaz kılmaya gidiyor. Ve sürekli seccade başında oğluna bir şey olmaması için dua ediyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler