Nihat Doğan: "Adanın kralı benim"

Pascal Nouma'nın diskalifiye edildikten sonra Nihat Doğan, krallığını ilan etti.Nihat Doğan, Survivor adasını ziyaret eden Cengiz Semercioğlu'ndan ricada bulundu: "Şimdi adada Pascal yok ama ben varım. 'Adanın kralı Nihat' diye yaz abi."TEK BAŞINA KALDISu

Nihat Doğan: "Adanın kralı benim"

Pascal Nouma'nın diskalifiye edildikten sonra Nihat Doğan, krallığını ilan etti.

Nihat Doğan, Survivor adasını ziyaret eden Cengiz Semercioğlu'ndan ricada bulundu: "Şimdi adada Pascal yok ama ben varım. 'Adanın kralı Nihat' diye yaz abi."

TEK BAŞINA KALDI

Survivor adasında Nihat Doğan'a saldıran Pascal Nouma'nın diskalifiye edilmesinin yankıları sürüyor. Nouma'nın gidişine çok üzülen yarışmacılar, Doğan'a karşı cephe aldı. Kendini tecrit eden Doğan ise tek başına kalacağı bir ev yapmak için kolları sıvadı. Gözyaşları içinde "8'e karşı 1 kişiyim" diyen Doğan, Cengiz Semercioğlu'na dert yandı.

 

FRANSIZ FELAN DİNLEMEM

Pascal Nouma'nın yarışmadan elenmeyi hak ettiğini savunan Nihat Doğan, adada krallığını da ilan etti: "Gördün abi bana nasıl saldırdığını Pascal'ın. Ama biz Türk'üz, bizde kaçmak yok. Dinlemem ben öyle Fransız falan. Hak etmişti bunu. Bak şimdi adada Pascal yok ama ben varım. 'Adanın kralı Nihat' diye yaz abi."

 

PARFÜM KOKUSUNU ÖZLEDİK

Survivor adasına ayak basan Cengiz Semercioğlu'nu sarılıp öpen kadın yarışmacıların ilk tepkisi "Parfüm kokusunu özledik" oldu. Ebru Destan, "Parfüm kokulu erkeğe sarılmayı özledim" diyerek defalarca Semercioğlu'nun boynuna sarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler