"Netice görmek istiyoruz"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Bidzina Ivanishvili ile Başbakanlık Merkez Bina'da görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Avrupa'da PKK'ya yönelik operasyonlarla ilgili soru üzerine "Operasyonların net

"Netice görmek istiyoruz"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Bidzina Ivanishvili ile Başbakanlık Merkez Bina'da görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Avrupa'da PKK'ya yönelik operasyonlarla ilgili soru üzerine "Operasyonların neticesini maalesef göremiyoruz. Bunu görmek lazım. Aramızda suçluların iade anlaşmaları vardır, bölücü terör örgütüne karşı ortak mücadele anlaşmaları vardır. Bize teröristler teslim edilmediği sürece şu andaki atılmış adımların bizim için hiçbir anlamı yoktur. Çünkü biz neticiye görmek istiyoruz. Bu neticenin şu anda özlemi içerisindeyiz."

İMRALI'YA GİDECEK ÜÇ İSİM
Erdoğan, İmralı'ya gidecek BDP'lilerle ilgili soruya da "Üç isimle ilgili olarak sayın bakanım henüz bana isimleri bildirmiş değil. Durumu henüz bilmiyorum. Ama bugün yarın isimler bana bildirildiğinde zaten kendileriyle bunu müzakere ederiz ona göre kararı verir, Adalet Bakanımız bu konuyla ilgili adımını atar" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem