"Neredeyse yüzgeçlerim çıktı”

Ünlü komedyen Yasemin Yalçın, Edremit'te tatilin keyfini çıkarıyor. Yalçın, "Burada 7/24 yüzüyorum, neredeyse yüzgeçlerim çıktı" dedi.Naciye Nacarkahya'nın okul arkadaşı olan ünlü sanatçı, geldiği Akçay'da hem okul arkadaşları ile buluşmanın mutluluğunu y

"Neredeyse yüzgeçlerim çıktı”

Ünlü komedyen Yasemin Yalçın, Edremit'te tatilin keyfini çıkarıyor. Yalçın, "Burada 7/24 yüzüyorum, neredeyse yüzgeçlerim çıktı" dedi.

Naciye Nacarkahya'nın okul arkadaşı olan ünlü sanatçı, geldiği Akçay'da hem okul arkadaşları ile buluşmanın mutluluğunu yaşadı, hem de tatil yaptı. Akçay'ın nezih mekanlarından birinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yasemin Yalçın, "Akçay'a okul arkadaşım olan Naciye Nacarkahya vesilesi ile geldim ve çok sevdim. Denizi harika. Buraya ilk 10 yıl önce gelmiştim. Her yıl geliyorum. Burada 7/24 yüzüyorum, neredeyse yüzgeçlerim çıktı" diye konuştu.

Oyuncu olmasaydı gazeteci olacağını söyleyen Yalçın, "Eğer oyuncu olmasaydım gazeteci olmak isterdim. Çünkü edebiyata ilgim vardı, zaten hiperaktif bir yapım var. O dönemde öğretmenimin de desteği vardı, sanırım iyi bir muhabir olurdum. Daha olgun yaşlarımda düşündüğümde, Anadolu'da öğretmen olmak da cazip geliyor bana. Şimdi oyuncu olmaktan hiç pişman değilim. Zaman zaman işime küstüğüm oluyor. Bu coğrafyada yaşıyoruz sonuçta. Bin kere dünyaya gelsem yine oyuncu olmak isterdim. Bir de ben hiçbir şeyi çok kolay elde etmedim. Kendi projelerimi kendim ürettim. Artık kanalların etiği de kalmadı. Etiği de kalmayınca şu anda televizyona küskünüm" dedi.

Yalçın, ekranlara tekrar dönüp dönmeyeceğine dair soruya ise, "Hayır, ekranlara tekrar dönmek istemiyorum, çünkü televizyonlarda etik kalmadı" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler