Neonaziler, Türk genci dövdü!

Bavyera Radyo ve Televizyonu, polis raporlarına dayandırarak yayınladığı haberde Deggendorf şehrinde yılbaşı öncesi kurulan bir pazarda gezen Türk gencin iki Neonazinin saldırısına uğradığını belirtti.Konu hakkında açıklama yapan bir polis yetkilisi, Neon

Neonaziler, Türk genci dövdü!

Bavyera Radyo ve Televizyonu, polis raporlarına dayandırarak yayınladığı haberde Deggendorf şehrinde yılbaşı öncesi kurulan bir pazarda gezen Türk gencin iki Neonazinin saldırısına uğradığını belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan bir polis yetkilisi, Neonazilerin 15 yaşındaki gence kafa ve yumruk attıklarını belirtti. Cumartesi günü meydana gelen olayda Türk gencin saldırıyı hafif sıyrıklarla atlattığı bildirildi.

23 ve 25 yaşındaki iki Neonazinin uzun süredir aşırı sağcı eylemlerinden dolayı polis tarafından tanındığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem