"Ne gerekirse yapılacak ve her şey ortaya çıkacak"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantının illegal yollarla kaydedilip servis edilmesinin bir "casusluk" faaliyeti olduğunu ve bu olayın çözülmesi için ne gerekirse yapılacağını söyledi.Cumhurbaşkanı Abd

"Ne gerekirse yapılacak ve her şey ortaya çıkacak"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantının illegal yollarla kaydedilip servis edilmesinin bir "casusluk" faaliyeti olduğunu ve bu olayın çözülmesi için ne gerekirse yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı çıkışında kısa bir açıklama yaptı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantının illegal yollarla kaydedilip servis edilmesinin bir "casusluk" faaliyeti olduğunu belirten Gül, "Buna müsamaha gösterilemez. Ne gerekirse yapılacak ve her şey ortaya çıkacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem