NATO'dan flaş Türkiye ve IŞİD açıklaması!

IŞİD ile PYD arasında yaşanan ve her geçen gün şiddeti artan çatışmanın Türkiye sınırına dayanması üzerine, NATO'dan açıklama geldi.Polonya'da katıldığı bir konferasta açıklamalarda bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Türkiye'nin güvenliğini s

NATO'dan flaş Türkiye ve IŞİD açıklaması!

IŞİD ile PYD arasında yaşanan ve her geçen gün şiddeti artan çatışmanın Türkiye sınırına dayanması üzerine, NATO'dan açıklama geldi.

Polonya'da katıldığı bir konferasta açıklamalarda bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Türkiye'nin güvenliğini sağlamak için gerekirse harekete geçeriz" dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'ün tam açıklaması şöyle:

"NATO'nun birincil sorumluluğu, tüm müttefiklerini korumaktır. Türkiye de müttefiklerimizden biri olduğu için ülke sınırları içinde Patriot'lar konuşlandırılmış durumdadır. Suriye'deki çatışmalar süresince Türkiye'nin bütünlüğü tehlikeye girerse, NATO'nun Türkiye'nin yanında duracağı bilinmelidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler