NASA'ya şok: Uzay aracı düştü

 NASA geliştirdiği prototip uzay aracının, Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki test uçuşu sırasında düştüğü bildirildi.NASA Sözcüsü Lisa Malone, Morpheus adlı uzay aracının düştükten sonra yandığını açıkladı.NASA, örümceğe benzeyen insansız uzay aracı

NASA'ya şok: Uzay aracı düştü

 

NASA geliştirdiği prototip uzay aracının, Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki test uçuşu sırasında düştüğü bildirildi.

NASA Sözcüsü Lisa Malone, Morpheus adlı uzay aracının düştükten sonra yandığını açıkladı.

NASA, örümceğe benzeyen insansız uzay aracının kalkıştan saniyeler sonra yere çakılıp alev almasını gösteren bir video yayınladı.

Houston'daki Johnson Uzay Merkezi'nde düşük maliyetli malzemeden inşa edilen uzay aracı, NASA'nın ucuz, kolay temin edilebilen ve çevre dostu roket yakıtıyla çalışan uzay araçları projesinin bir ürünüydü.

NASA, uzay aracını Ay'a ya da bir göktaşına göndermeyi planlıyordu.

Geçen hafta Cape Canaveral'da uçuş testlerine başlayan uzay aracının, kısa bir süre uçtuktan sonra tekrar iniş yapması bekleniyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler