Narkotim Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Konya'da, Narkotim tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotim ekiplerince kent merkezinde bir grubun uyuşturucu ticareti yaptığı te

Narkotim Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Konya'da, Narkotim tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotim ekiplerince kent merkezinde bir grubun uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilmesi üzerine harekete geçildi. Grubu takibe alan ekip belirlediği adreslere dün şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlarından İ.K., Ö.K., A.M., A.T., M.I,. E.B. ve H.Ö. gözaltına alındı. Zanlılara ait evlerde yapılan aramalarda bir miktar eroin ve esrar ele geçirildi. Ayrıca dosya kapsamında bir kişinin daha önceden cezaevine girdiği, olayla ilgili iki kişinin arandığı belirtildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere tekrar KOM Şubeye götürüldü.

Narkotim Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Narkotim Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem