Namlunun ucunda Suriye

 2 yıl önce İsrail’e karşı Suriye, İran ve Ortadoğu ülkelerinin korunması için Türkiye tarafından yönleri İsrail’i görecek şekilde yerleştirilen uçaksavar ve füzelerin yönleri değişti. Suriye’nin Türk jetini uyarmadan düşürmesinin ardından iki ülke arasın

Namlunun ucunda Suriye

 

2 yıl önce İsrail’e karşı Suriye, İran ve Ortadoğu ülkelerinin korunması için Türkiye tarafından yönleri İsrail’i görecek şekilde yerleştirilen uçaksavar ve füzelerin yönleri değişti. Suriye’nin Türk jetini uyarmadan düşürmesinin ardından iki ülke arasında başlayan gerilim ile birlikte uçaksavar ve füzelerin yönleri Suriye’ye doğruldu.

 

Yönleri Suriye’ye çevrilen uçaksavar ve füzeler, ateşlenmeye hazır şekilde Kırıkhan ilçesi Yalangoz mevkiinde bekliyor. Suriye sınırına sadece 12 kilo metre uzaklıkta bulunan Yalanoz mevkiine yerleştirilen füze rampaları ve uçaksavarlar, herhangi bir tehlike karşısında heran ateşlenebilir. Silahlar arasında bir defada 8 adet stinger füzesi fırlatabilen M-113 A 2 füze rampaları da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler